+Follow
Dashboard
Beautiful Life
how beautiful is your life ?
Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : we❤it
Background : nabiyha / cherrybam



Saturday, December 31, 2011
Big smile :) @ 10:27 AM
0 talkative person(s)





Annyeonghaseyo !

Wow! Actually, Tittle for this post takde kene mengena langsung dengan ape yang aku nk cite ;)
Haha , Bukan nk cite pape pon. 
Tpi , bnyk bende yang aku nak cakap ;) 
Haha , I'm A Talkative girl. 
#Don't judge me if you don't know me. Thank you.
Blog aku nie pon bru lepas di edit . Padahal Ari tu aku bru edit kn?
Agak bengong sikit. 
Actually , aku busan. Tu jee. K Fine. 
Aku tau , blog nie buruk. Aku pon rase buruk.
Tpi , aku dah edit , What? kau nk suruh aku buat baru? 
OMG! Tolong laa. Tak nak aku. Laen kali laa ea , tnggu aku busan nnti aku tukar ;)
Aku nak bagi tau yang blog nie maybe aku ade letak beberapa FREEBIES. 
#Akan Datang
Aku tau dah ramai dah blogger popular. 
But , aku tak heran dhoe dengan populariti nie. GTH laa . 
Buat ape laa nak kejar populariti -,-
Aku buat freebies sbb aku tak tau nk buat. Tu jee. K Fine. 

Wait! Korang perasan tak kat fb semua buat status HAPPY NEW YEAR ? -,- 
Perlu ke kite sambut HAPPY NEW YEAR ?
Sedangkan kite dah sambut AWAL MUHARAM? 
Itu pendapat aku , kalau pndapat korang laen , kau buat laa post kat blog sendiri. 
Tak payah nak mengutuk + mengkeji org kat sni. 
#Terima Kasih :)

❤ older posts / / newer posts ❤